Mięsa pieczone i smażone /wieprzowe/:

  • Kotlet schabowy panierowany
  • Kotlet schabowy panierowany z pieczarkiami
  • Zraz wieprzowy
  • Zraz wieprzowy z warzywami
  • Karkówka pieczona
  • Karkówka pieczona z suszoną śliwką
  • Karkówka pieczona z farszem pieczarkowym
  • Karkówka pieczona z porą
  • Karkówka pod pierzynką
  • Karkówka z warzywami i sosem czosnkowym
  • Golonka pieczona z kapustą zasmażaną
  • Polędwica faszerowana
  • Schab pieczony ze śliwkami
  • Kotlet mielony
  • Kotlet mielony z pieczarkami
  • Kotlet mielony z kapustą świeżą
  • Gołąbki w kapuście w sosie pomidorowym
  • Szaszłyki wieprzowe
  • Kieszonki schabowe z kiszoną kapustą
  • Kieszonki schabowe z pieczarkami

Mięsa pieczone i smażone /drobiowe/:

  • Filet z kurczaka panierowany
  • Filet z kurczaka w płatkach
  • Kotlet de volaille z masłem
  • Kotlet de volaille z serem
  • Kotlet de volaille z pieczarkami
  • Kotlet de volaille z brokułą
  • Kotlet de volaille ze szpinakiem
  • Kieszonki drobiowe serem i szynką
  • Kieszonki drobiowe z pieczarkami
  • Pałka pieczona
  • Pałka pieczona w serze
  • Pałka pieczona w karmelu
  • Filetowana pałka faszerowana mięsem wieprzowym
  • Filetowana pałka z porą i serem
  • Roladki drobiowe
  • Siekańce drobiowe
  • Faworki drobiowe
  • Mięso drobiowe w cieście francuskim
  • Rolada serowa z mięsem drobiowym i pieczarkami
  • Skrzydełka pieczone 
  • Szaszłyki drobiowe
  • Kurczak w potrawce

Surówki:

  • Surówka z białej kapusta
  • Surówka z czerwonej kapusty
  • Surówka z marchwi i jabłka
  • Surówka z pora i jabłka
  • Surówka z selera i jabłka
  • Surówka z selera i marchwi
  • Surówka z kiszonej kapusty
  • Surówka z kapusty pekińskiej z rodzynkami i brzoskwinią
  • Surówka z kapusty pekińskiej

Dodatki:

  • Ziemniaki
  • Frytki
  • Ćwiartki ziemniaczane
  • Kulki ziemniaczane
  • Ryż
  • Warzywa gotowane
  • Groszek z marchewką
  • Buraczki
  • Kapusta czerwona zasmażana

Sałatki:

  • Sałatka winogronowa z kiełkami soi
  • Sałatka z wędzonym kurczakiem
  • Sałatka z selera konserwowego
  • Sałatka z selera naciowego
  • Sałatka grecka
  • Sałatka gyros
  • Sałatka warzywna /tradycyjna/
  • Sałatka ryżowa z ananasem i kurczakiem
  • Sałatka brokułowa ze słonecznikiem

Zupy:

  • Braszcz czerwony czysty
  • Rosół drobiowy
  • Rosół drobiowy z makaronem
  • Ros,o,l drobiowy z lanymi kluskami
  • Zupa porowa z serem i mięsem wieprzowym
  • Żurek
  • Flaki wieprzowe
  • Strogonof

 Galaretki:

  • Galaretka drobiowa
  • Galaretka wieprzowa
  • Szynka z jajkiem w galarecie
  • Szynka ze szparagą w galarecie
  • Szynka z sałatką warzywną w galarecie
  • Żołądki w galarecie
  • Ozory w galarecie
  • Schab w galarecie
  • Pierś w galarecie
  • Roladki drobiowe z farszem szpinakowym w galarecie

Przystawki:

  • Klopsiki w occie
  • Żołądki w sosie tatarskim
  • Żołądki w sosie pomidorowym
  • Mięso pietruszkowe z sosem tatarskim
  • MIęso pietruszkowe z sosem czosnkowym
  • Pieczeń Rzymska z sosem czosnkowym
  • Roladki z łososia wędzonego ze szpinakiem
  • Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym
  • Roladki /pałeczki/ drobiowe z warzywami kons. i serem oraz sosem chrzanowym
  • Mięsidrobiwegotowane w sosie agrestowym
  • Polędwiczki drobiowe
  • Polędwiczki drobiowe w sosie tatarskim
  • Polędwiczki drobiowe w sosie czosnkowym
  • Tortilla z warzywami i mięsem drobiowym
  • Nugetssy w zalewie pomidorowej

Ryby:

  • Pstrąg w zalewie octowej
  • Pstrąg w galarecie
  • Karp w galarecie
  • Ryba po japońsku
  • Ryba po grecku
  • Pstrąg smażony panierowany
  • Karp smażony panierowany
  • Śledź w rodzynkach
  • Śledż w żurawinie

Wyroby mączne:

  • Pasztecik z kapustą i grzybami
  • Pasztecik z mięsem
  • Parówka w cieście
  • Krokiet z pieczarkami
  • Krokiet z kapustą i grzybami